Αρχική Κατηγορίες Νέων Αγγελιοφόρος

Αγγελιοφόρος

Η ΕΣΗΕΜ-Θ εκφράζει τη συμπαράστασή της στην προσπάθεια των εργαζομένων του «Αγγελιοφόρου» να εισπράξουν τις δεδουλευμένες αποδοχές και τις αποζημιώσεις απόλυσής τους, μέσω της αίτησής τους στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για να

Νοέμβριος 24, 2016

Την υπογραφή της οικογένειας Μπακατσέλου έχει το αναξιοπρεπές τέλος της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος»: Ο έσχατος των εκπροσώπων της εργοδοσίας ανακοίνωσε σήμερα (27/10/2015) στους εργαζόμενους ότι η επιχείρηση προχωρά σε παύση πληρωμών και καταθέτει αίτηση πτώχευσης.

Οκτώβριος 27, 2015

Οφειλόμενοι μισθοί από τον Φεβρουάριο του 2015, απλήρωτο επίδομα άδειας, απλήρωτο δώρο Πάσχα και πλήρης διάλυση των εργασιακών σχέσεων είναι τα στοιχεία του σκηνικού στο οποίο το σχήμα Μπακατσέλου, Μπόμπολα, Ψυχάρη προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του εκδότη εφημερίδας στη Θεσσαλονίκη.

Οκτώβριος 14, 2015

Σε πλήρη ανυποληψία έχει περιέλθει η εργοδοσία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» που μέσα στην ίδια μέρα εξήγγειλε και ανακάλεσε αναγκαστική άδεια του προσωπικού,

Οκτώβριος 07, 2015

Την απλήρωτη εργασία ζήτησε να αποδεχτούν εργαζόμενοι και Ενώσεις ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΕ ΑΕ, Βασίλειος Μπακατσέλος.

Σεπτέμβριος 04, 2015

Ανυποχώρητη και αδιάλλακτη η εργοδοσία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», επιμένει να απορρίπτει προτάσεις των εργαζομένων για την αποπληρωμή δεδουλευμένων εφτά μηνών και άλλων αμοιβών που τους οφείλει.

Σεπτέμβριος 03, 2015

Σε εκδικητικά τεχνάσματα εις βάρος των εργαζομένων που έπειτα από οκτώ μήνες απλήρωτης απασχόλησης κατέφυγαν στο μέτρο της επίσχεσης εργασίας εξαντλεί τις προσπάθειές της η διοίκηση της ΕΒΕ ΑΕ, αντί να βρει τρόπους για να κυκλοφορήσει εκ νέου η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος»:

Αύγουστος 28, 2015

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΠΗΕΘ και της ΕΤΗΠΤ-Θ συγκαλούν συνέλευση όλων των εργαζομ

Αύγουστος 27, 2015

Προτάσεις εξ ορισμού ανεφάρμοστες επέλεξε να κάνει στους εργαζομένους η εργοδοσία των εφημερίδων Αγγελιοφόρος, Αγγελιοφόρος της Κυριακής και της ιστοσελίδας www.agelioforos.gr, αντί να εξαντλήσει κάθε μέσο ώστε να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις της.

Ιούλιος 23, 2015

Με μηνύσεις απαντά η εργοδοσία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» στις ενέργειες εργαζομένων που διεκδίκ

Ιούνιος 04, 2015

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Αγγελιοφόρος
Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους
Είστε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ; Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!
ΕΣΗΕΜ-Θ | Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους

When an unknown printer took a galley and scrambled it to make specimen book not only five When an unknown printer took a galley and scrambled it to five centurie

Επικοινωνία

Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 243 572

info@esiemth.gr

esiemth.gr