Αρχική Κατηγορίες Νέων Απολύσεις

Απολύσεις

Ένας ακόμη ραδιοφωνικός σταθμός στη Θεσσαλονίκη γίνεται θύμα της λογικής που θεωρεί την ενημέρωση στην περιφέρεια περιστασιακή πολυτέλεια. 

Ιανουάριος 27, 2023

Συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο το τοπίο της Ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη με την αιφνιδιαστική μετατροπή του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM 107,1 σε μουσικ

Νοέμβριος 05, 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόλυση της συναδέλφου Ελίνας Τουκουσμπαλίδου από τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96.5, με αφορμή διαμαρτυρίες ακροατών για χιουμοριστικό σχόλιό της.

Απρίλιος 08, 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ διατυπώνει την έντονη διαμαρτυρία του για την σχεδιαζόμενη διακοπή λειτουργίας της ελληνικής υπηρεσίας του Euronews. 

Οκτώβριος 06, 2021

Μια ακόμη απόλυση δημοσιογράφου προστίθεται στη λίστα ενεργειών της Μακεδονία Ενημέρωση ΑΕ

Οκτώβριος 15, 2020

Την αποτυχημένη συνταγή "βιωσιμότητα διά των απολύσεων" υιοθετεί η διοίκηση της Μακεδονία Ενημέρωση ΑΕ, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της Παναγιώτη Καραμόσχο να απευθύνει τη μια μέρα επιστολή στην ΕΣΗΕΜ-Θ δηλώνοντας τη διάθεσή του να συζητήσει "για την ενημέρωση και τον Τύπο στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα" και την άλλη να βάζει την υπογραφή του σε μια ακόμη απόλυση δημοσιογράφου, του συναδέλφου-μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ Γιάννη Ιωαννίδη.

Ιούλιος 28, 2020

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ και της ΕΠΗΕΘ παρακολουθούν με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις στην εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής και την ιστοσελίδα makthes.gr.

Ιούλιος 23, 2020

Τρεις δημοσιογράφοι απολύθηκαν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96,5 στη Θεσσαλονίκη, η ιδιοκτησία του οποίου επιλέγει να ακυρώσει τον ενημερωτικό χαρακτήρα του Μέσου.

Δεκέμβριος 31, 2019

Ένα μείγμα τυπολατρίας και διαχειριστικής αντίληψης από τη διοίκηση της ΕΡΤ οδήγησε εκτός εργασίας δύο συναδέλφους μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, παρά την πολυετή προϋπηρεσία τους στην ΕΡΤ3 και τις διαβεβαιώσεις της διεύθυνσης ότι η εργασία τους είναι απαραίτητη για τα προγράμματα του σταθμού.

Δεκέμβριος 18, 2018

Ασύμβατες με τη θετική υποδοχή και την υποστήριξη που είχε η επανέκδοση της Μακεδονίας της Κυριακής είναι οι δύο απολύσεις που πραγματοποίησε η εργοδοσία. 

Οκτώβριος 18, 2018

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Απολύσεις
Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους
Είστε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ; Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!
ΕΣΗΕΜ-Θ | Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους

When an unknown printer took a galley and scrambled it to make specimen book not only five When an unknown printer took a galley and scrambled it to five centurie

Επικοινωνία

Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 243 572

info@esiemth.gr

esiemth.gr