Testimonials

Testimonials

Testimonials

Πολύ ευγενικό προσωπικό, η δασκάλα μας, Μαρία είναι απίστευτη! Ευχάριστο περιβάλλον, parking και τέλεια πισίνα. Είναι από τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ένας γονιός με το παιδί του!!!

Παπαδοπούλου Σοφία

Πεντακάθαρο περιβάλλον, ευγενέστατο και έμπειρο προσωπικό! Έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις! Ευχαριστούμε πολύ!!

Αριάδνη Τριανταφυλλίδου

18/9/2022 θα ξεκινήσουν για εμάς τα μαθήματα κολύμβησης. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να επιλέξω κάτι καλύτερο για τον μικρό Κωνσταντίνο Παναγιώτη.. Όλη η ομάδα των Baby Swimming Thessaloniki Πειρατές της Πισίνας είναι εξαιρετική... Μέσα στην πισίνα τους έχουν συμβεί πολλά θαύματα... Μέσα εκεί λύθηκαν όλα τα κινησιολογικά θέματα του παιδιού μας και πλέον απολαμβάνει τη θάλασσα, την πισίνα και το νερό... Είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες για όλα όσα περάσαμε, είμαστε ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε και πάλι τα μαθήματα... Όσοι είστε Θεσσαλονίκη νομίζω ότι μια επίσκεψη θα σας λύσει πολλές απορίες... Καλή κολυμβητική χρόνια να έχουμε!

Βασιλική Γιαννακοπούλου

Πηγαίνουμε τον πρωτότοκο από 5 μηνών και φέτος συνεχίζουμε πεμπτη χρόνια και με τα 3 μας παιδιά γιατί μας το επιτρέπει πρωτίστως οικονομικά το team των Πειρατών! Εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μέσα και έξω από την πισίνα. Καθαρά και άνετα αποδυτήρια. Μεγάλο ατού ότι το parking είναι υπόγειο και δεν χρειάζεται τους χειμερινούς μήνες να βγάζεις το παιδί στο κρύο. Είναι ότι πρέπει μέχρι την ηλικία των 6 χρόνων. Ευχαριστούμε Πειρατές  

Ξένια Χολέβα