Our philosophy

Our philosophy

Our philosophy

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στους παρακάτω σημαντικούς για εμάς πυλώνες θετικής ολοκληρωμένης ανάπτυξης των παιδιών διαμέσου της κολύμβησης. Ειδικότερα:

  1. Η βρεφική και παιδική κολύμβηση χαρίζει στα παιδιά πολλά περισσότερα από την κολύμβηση.
  2. Στόχος μας η δημιουργία χώρων για οικογένειες όπου θα επικρατεί η γαλήνη, η ελευθερία έκφρασης, η συναισθηματική σύνδεση και ταυτόχρονα η ζωντάνια του παιχνιδιού ώστε όλοι μαζί να ερχόμαστε πιο κοντά στον εαυτό μας, στο παιδί μας και στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας!
  3. Στο χώρο μας φανταστήκαμε να υπάρχει ροή και το νερό δίνει απλόχερα αυτή τη μοναδική ιδιότητα καθώς αγκαλιάζει το σώμα!
  4. Μέσα από το κάθε παιχνίδι στο νερό το παιδί γνωρίζει πιο καλά τον εαυτό του, τον εμπιστεύεται και κάνει σταθερά βήματα μέχρι τη στιγμή που θα πετάξει.
  5. Επιτρέπουμε στο κάθε παιδί να δοκιμάσει τις δυνατότητές του, να εκφράσει την μοναδικότητα του, να κινηθεί στο ρυθμό του,.
  6. Αναπτύσσουμε υπεύθυνα και χαρούμενα παιδιά αναδεικνύοντας την προσωπικότητά τους!
  7. Εκπαιδεύουμε τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους, το ένστικτό τους και να χαρούν παρέα αυτά τα μαγικά βήματα μέσα στο νερό.
  8. Για να πετύχει αυτό, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα με έμπνευση, όρεξη για μάθηση, με πολλή αγάπη για τα παιδιά, για τους ανθρώπους και γι’ αυτό που κάνουν!
  9. Επιλέγουμε καλαίσθητους χώρους υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής.